17. 4. 2025
Autor: Olga Vařilová

	zdroj: 
	Recepty 24/7	
	
  
  
	 
		
			
		Hledáte inspiraci na novou omáčku k vašim jídlům? Vyzkoušejte lahodnou rajčatovou zeleninovou omáčku s paneerem, která potěší vaše chuťové buňky i vaše zrno zdraví. Náš recept vám krok za krokem ukáže, jak si tuto lahůdku připravit. Neopomeňte si zapsat ingredience a začněte vařit ještě dnes!
Suroviny:
- 2 rajčata
 - 1 paprika
 - 1 cibule
 - 2 stroužky česneku
 - 200g paneeru
 - 1 lžička kari koření
 - sůl a pepř podle chuti
 - olej na smažení
 
Postup:
- Na pánvi rozehřejte olej a osmažte na něm nakrájenou cibuli a česnek.
 - Přidejte na kostičky nakrájená rajčata a papriku a dusíme, dokud zelenina nezměkne.
 - Přidejte kari koření, sůl a pepř a promíchejte.
 - Přidejte na kostičky nakrájený paneer a vařte asi 5 minut, dokud se omáčka nezhoustne.
 - Po uvaření můžete posypat nasekanou petrželkou a podávat s rýží nebo naan chlebem.
 

